Puhdistuselementit ja paikannus 

Elementit paineputkien puhdistukseen ja paikannukseen.

Vesihuoltoon tarkoitetut AWT-puhdistuselementit on valmistettu juomavesikelpoisesta muovista ja pinnoitettu juomavesikelpoisella liukenemattomalla PU-massalla. Nämä elementit supistuvat jopa puoleen läpimitastaan, mikä tarkoittaa hyvää läpäisykykyä mahdollisissa ahtaumakohdissa.

Puhdistuselementtejä on laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin vesi- ja viemärilaitoksille sekä teollisuudelle. Puhdistuselementit ovat varustettavissa paikantamislähetintä varten integroidulla suojakotelolla.

AWT-puhdistuselementtejä käytetään paineellisten putkistojen tehokkaaseen puhdistukseen kokoluokissa D 30 - 1500.

Elementtityypit

AWT-puhdistuselementtejä on laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin. Putkien puhdistuselementit (D 60 ja yli) voidaan varustaa paikannukseen tarvittavan lähettimen suojakapselilla. Elementit soveltuvat muovi-, asbesti, SG-valurauta- ja jopa harmaavalurautaputkien puhdistukseen.


Peruselementit (P)
Peruselementit (P)

Pehmeät ja erittäin hyvin supistuvat elementit yleiseen vesi- ja viemärikäyttöön kokoluokassa D30 - 1500 mm. Yli D60 elementit soveltuvat hyvin myös paikannuselementeiksi.

Peruselementit (PK)
Peruselementit (PK)

Puolikovat, hyvin supistuvat ja karkeat elementit tehokkaaseen vesi- ja viemärilaitosten käyttöön koossa D30 - 1500. Puhdistaa mekaanisesti enemmän kuin pehmeät elementit.

Teollisuus- ja kaivoselementit
Teollisuus- ja kaivoselementit

Erittäin kovat ja joustamattomat valuelementit sopivat täysiaukkoisten putkien tehopuhdistukseen.

Erityiselementit (PKE)
Erityiselementit (PKE)

Puolikovat, karkeat ja viiltovahvistetut elementit kovaan vesi- ja viemärilaitoskäyttöön. Tapauskohtaisesti valmistetut elementit soveltuvat hyvin esimerkiksi paineviemäreiden rasvanpoistoon.

Elementtien paikannus
Elementtien paikannus

Lähetinelementtejä voidaan hyödyntää putkien paikannuksessa. Kaikki puhdistuselementtimme voidaan varustaa paikannusjärjestelmällä. Käytämme ja toimitamme pääsääntöisesti magneettikenttään perustuvaa paikannusta.

Räätälöidyt elementit
Räätälöidyt elementit

Suunnittelemme ja toteutamme myös puhdistuselementtejä toiveidenne mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!